Offshore


I 1997 satsa Industritjenester mot oljenæringa. Industritjenester utvikla ”Concrete Disposal System” med plast ventiler og deler i samarbeid med ABB. Dette systemet er levert til fleire undervannsinnstalasjoner i Nordsjøen og andre oljefelt.

Vi har også utvikla ”Sea Chest Accumulator” som er levert til fleire prosjekt subsea. I samarbeid med Statoil har vi utvikla ”WireGuard” som forlenger levetida til wire ved rørhandtering betraktelig.
Polyetylen ventiler ROV operert

Industritjenester leverer PEH kuleventiler i størrelser fra ND50 til ND150 og opp til PN16. Alle detaljer er i plast og dermed er ventilene korrosjonsfrie. Ventilene leveres med handtak eller bøtte som er tilrettelagt for ROV. Betjening og ventilene kan leveres med flenser, gjenget tilkobling eller sveises direkte inn i PEH rørsystem.

Rørsystem subsea

Industritjenester leverer CCDS-system for transport av partikler ved oppboring av brønnplugger. Vi har levert nærere 200 slike system til bruk i Nordsjøen. Systemet har spesialkonstruert GRP-”flens” for tilkobling av sugeslange og PEH ventiler for ROV betjening.

Industritjenester leverer plastventiler og rørsystem til bruk i ”Suction” og ”levelling” system samt ventiler til ”Grouting” system.Sea chest accumulator

Industritjenester har levert akkumulatorer der huset er laget av plast.

Industritjenester kan levere sjøkassene i frå 10 liter og oppover med trykk klasse opp til 20 bar.

WireGuard

WireGuard er en beskyttelse innretning for wire, til bruk i renneløkker.

I tester har den vist at wire, som normalt har ei levetid på 2 – 3 gangers bruk, ikke tar skade etter både 20 og 30 gangers bruk.

Bruk av WireGuard vil gi stor økonomisk og miljømessig besparelse.
Industritjenester AS - Evjegata 10 - Postboks 625 - 6903 FLORØ - Tlf.: 57 75 87 10 - E-post: robert@industritjenester.no

 sitemap
Admin