Om oss

Under mottoet ”riktig leveranser til riktig tid”, designer og leverer Industritjenester AS utstyr og ingeniørtjenester til skipsindustrien og subsea. Industritjenester ble etablert i 1995, med utgangspunkt i salg av ingeniørtjenester. I dag er vi 2 tilsatte og er fremdeles lokalisert i sentrum av Florø i Sogn og Fjordane.

Offshore er et viktigere marked, og vi leverer både rørsystem, ventiler og akkumulatorer til bruk subsea.

Vi har også levert prosjektledelse for fleire større ombygginger av ferjer til elektrodrift og prosjektledelse for Elkem konsernet.

Historisk
I starten baserte Industritjenester seg på salg av ingeniørtimer, både hos kunde og på eget kontor i Florø. Nå leverer den erfarne staben de fleste typer tegninger til større konsulentbedrifter og verft. Medarbeiderne har lang erfaring og høy faglig kompetanse og leverer både 2D tegninger og 3D modeller.

Fra 1997 har Industritjenester arbeidd inn mot oljenæringa. Vi utviklet ”Concrete Disposal System” i samarbeid med ABB. Dette systemet er levert til flere undervannsinstallasjoner i Nordsjøen og andre oljefelt. Vi har også utviklet ”Sea Chest Accumulator” som er levert til flere prosjekt subsea.Lokalitet
Industritjenester AS har kontor i sentrum av Florø. Her ligger vi midt i sentrum av skipsbyggingsindustrien på Vestlandet. Det er gode kommunikasjoner med båt og fly, og veinettet er også blitt radikalt forbedra de seinere år.

Opplev Florø med sine små og store eventyr. Her kan du fiske, bade, ro, seile, sykle, padle, klatre og gå turer i  fjellet. Eller kanskje du heller vil reise på oppdagelsesferd mellom holmer og skjær, og finne akkurat ditt hemmelige sted… Både folk og fisk trives i kystbyen med sine lune viker og åpne hav.

Medarbeidere
Industritjenester har 2 medarbeidere med høg kompetanse. Staben er en god blanding av unge og erfarne ingeniører. Arbeidsspråket er i like stor grad engelsk som norsk, og verktøyet er alltid oppgradert til det mest effektive på markedet.

På tegnesiden behersker alle Autocad og her er alltid siste versjon tilgjengelig. Industritjenester AS har også investert i SolidWorks 3D tegneprogram. Fra denne programpakken leverer vi 3D-modeller, arrangementstegninger og detalj-tegninger.